Sorteig de Sant Jordi

Va, com que és Sant Jordi i m’han arribat uns exemplars que no esperava, fem una rifa.

  • Què se sorteja? Un exemplar de l’edició de butxaca de Vés i aposta un sentinella, acabat de sortir del forn.
  • Com participar? Simplement, deixant un comentari en aquest apunt. WordPress demana una adreça de correu electrònic, que no es publica i que faré servir per posar-me en contacte amb el guanyador. Cada comentari tindrà un número, per ordre d’arribada.
  • Fins quan? Per mantenir la catalanitat de la cosa, podeu apuntar-vos fins al dia de la Mare de Déu de Montserrat, dijous 27, a les dotze de la nit. Entre divendres i dissabte faré el sorteig, publicaré aquí el resultat i escriuré al guanyador per fer-li arribar al llibre. (Per motius de pressupost, enviament limitat a Espanya.)

Vés i aposta un sentinella és una novel·la que vaig traduir fa més o menys un any. Va fer bastant d’enrenou mediàtic perquè és una obra de Harper Lee, l’autora de Matar un rossinyol, que van trobar amagada a les golfes al cap de no sé quants anys… Segurament us en recordareu. L’encàrrec de traduir-la em va fer molta il·lusió, però m’ho vaig passar una mica malament perquè no en podia dir absolutament res a ningú (hi havia un contracte de confidencialitat que impressionava), no era un text especialment fàcil i, és clar, el recurs de consultar els col·legues quedava bastant descartat (per poc context que donés, l’haurien reconegut de seguida).

Quant al llibre, a les xarxes en podeu trobar molta informació. Només recordar-vos una cosa: malgrat compartir escenari, personatges i (alguns) temes amb Matar un rossinyol, no es pot considerar una seqüela del clàssic ni res d’això, sinó que més aviat és una aproximació molt diferent, amb virtuts i defectes propis.

 

Actualització: el resultat

Bé, volia tenir això enllestit al començament del cap de setmana, però al final ha quedat per al Dia del Treball (que, com molts autònoms del gremi, aprofito per avançar feina i enllestir temes pendents). Us explico com ho he fet: he assignat un número a cada comentari, per ordre de publicació, i he recorregut a un generador de números aleatoris per Internet perquè en fes una llista. El primer número és el guanyador, i si per casualitat s’hi hagués repensat o no m’hi pogués posar en contacte, el llibre passaria al següent.

I el primer de la llista és… el comentari número 5! Així doncs, felicitats, Anna, ara t’escric per quedar d’acord.

Moltes gràcies a tots per participar i per llegir-me, i perdoneu que hagi actualitzat amb retard (quan es tracta de feina, us asseguro que sóc molt més complidora). A veure si trobo temps per explicar més coses ben aviat.


11 comentaris on “Sorteig de Sant Jordi”

  1. marta ha dit:

    voldria participar al sorteig!! Merci

    M'agrada

  2. sifuro ha dit:

    Ui! Aquest fa temps que el tinc pendent! A veure si tinc sort i em roca a mi!

    M'agrada

  3. M. Àngels Guiu Vidal ha dit:

    Hola! Tant de bo em toqui, perquè si no, me l’hauré de comprar. M’has fet agafar moltes ganes de llegir-lo. 🙂 Creuo els dits…

    M'agrada

  4. Àngels ha dit:

    Ei, jo també vull participar al sorteig!

    M'agrada

  5. Anna Vidal Porta ha dit:

    Hola, Anna! M’agradaria molt llegir Harper Lee perquè no he llegit res d’aquesta autora, i les crítiques són molt bones. El títol, “vés, i aposta un sentinella” sempre l’he trobat un punt curiós i críptic.
    Abraçada,
    Anna

    Liked by 1 person

  6. Marc Barrobés ha dit:

    Hola, m’apunto al sorteig. És molt probable que sigui l’últim llibre escrit en català que du al títol la paraula ‘vés’ amb l’accent diacrític! Només per aquest petit detall històric ja val la pena entrar al sorteig, a més del que ja han comentat prèviament altres comentaristes! I si no el guanyo jo, felicitats d’entrada a qui el guanyi! I a l’Anna per la idea!

    Marc Barrobés

    M'agrada

  7. Esther ha dit:

    Ops! Jo també m’apunto. Sóc verge pel que fa a aquesta autora i em pica la curiositat. I per la (segur) bona traducció!

    M'agrada

  8. Mònica ha dit:

    Oh, quina bona idea! A veure si hi ha sort!

    M'agrada

  9. Hèctor Cesena ha dit:

    Ep, un altre que s’apunta al sorteig! No conec res de l’autora i, a més, el títol és com molt suggeridor.
    Gràcies per la iniciativa.

    Hèctor

    M'agrada

  10. vpamies ha dit:

    Jo vaig voltar sobretot la vigília de Sant Jordi, un dissabte esplèndid amb moltaq activitat a la Porxada de Granollers. M’apunto al sorteig! 🙂

    M'agrada

  11. Maria ha dit:

    M’apunto!!

    M'agrada


Deixa un comentari