Una altra de sabaters mal calçats

PorFavorNormalment el cartell d’avui no sortiria al bloc. D’una banda, perquè procuro centrar-me en rètols «professionals», aquells en què la gent es gasta els quartos, i no en els que es fan en un moment amb l’ordinador de casa o del despatx. I de l’altra, perquè tampoc no està tan malament: un número d’ordre misteriós, el «por favor» repetit i l’absència de comes serien pífies disculpables comparades amb les coses que es veuen pel món…

La gràcia, en aquest cas, té a veure amb el lloc on estava col·locat: una porta del Centro de Ciencias Sociales y Humanas, del Consejo Superior de Investigaciones Científicas a Madrid. (Sí, aquest bloc té corresponsals a l’exterior i tot.) És un centre on treballen uns quants lingüistes, filòlegs i similars, als quals se’ls suposa més sensibilitat per aquestes coses. N’hi deu haver algun amb ganes irresistibles d’agafar el bolígraf vermell i arreglar-ho, o fer directament un cartell nou? O hi pot més la necessitat de fumar i ningú no s’hi fixa?


4 comentaris on “Una altra de sabaters mal calçats”

  1. Joaquim ha dit:

    Quina gràcia, Anna, el cartell davant del qual he fumat més d’una estona. Aquí en tens una d’encara més grossa i, aquesta, ben professional i dels del gremi:
    http://tinyurl.com/m3b2ov

    M'agrada

  2. Susanna ha dit:

    No podria ser que els lingüistes, filòlegs i similars fossin de vacances?

    Amb això dels cartells se’n fan de molt grosses…

    Petó d’estiu,

    SU

    M'agrada

    • Anna ha dit:

      Per desgràcia no, Su, que la foto ja s’havia passat unes quantes setmanes al calaix abans de penjar-la. Ara, que de mandra n’hi ha sempre.

      M'agrada

  3. Aldo ha dit:

    Si dius que hi ha filòlegs en aquell centre, no serà que hi ha algun lector de RAYMOND CARVER que li volia fer un homenatge al•ludint al seu primer recull de contes?
    És un recull de 1976 i es titula WILL YOU PLEASE BE QUIET, PLEASE?

    http://www.laie.es/html2006/busqueda/detalle.php?fr_codLibro=94075

    http://en.wikipedia.org/wiki/Raymond_Carver#Collections

    M'agrada


Deixa un comentari