I parlant de l’Enciclopèdia…

Espero que amb l’obertura i tots els canvis encara estiguin posant ordre a l’arbre de coneixement, repassant enllaços i tal, perquè sinó no anem bé. Mireu:

buda.jpg

És que això que el budisme vingui d’un teòleg cristià uns quants segles abans del naixement de Crist és força difícil, oi?


4 comentaris on “I parlant de l’Enciclopèdia…”

  1. Són molts els qui pensen que l’enciclopèdia ha arribat tard i malament. No tant per convenciment, com per necessitat. I això es paga.
    Ja ho veurem.

    M'agrada

  2. El tema de l’Enciclopèdia la vaig voler provar el primer dia i no em funcionava. De totes maneres, em va semblar molt bona idea que en la part del diccionari, qualsevol paraula es “buscable” clicant-hi dos cops a sobre.

    M'agrada

  3. defak ha dit:

    Coincideixo amb els comentaris precedents.. Ha arribat tardíssim i a mi dos cops que hi he cercat no ma resolt res o no funcionava.

    M'agrada

  4. Anna ha dit:

    Sí que justeja, sí, però almenys la tenim… A veure si li donen una bona empenta i amb el temps millora. Coses com la minienciclopèdia d’un volum en paper que Espasa i Larousse treuen en castellà cada any, en català ja fa temps que no existeixen (i digueu-me antiga, però el paper encara té el seu lloc).

    M'agrada


Deixa un comentari