Suc de mànec

No és cap invent del Ferran Adrià i companyia, sinó dels senyors del Caprabo. Mireu:

maneccaprabo.jpg

Heus ací la prova que no sempre s’ha de fer cas al primer que diu el traductor electrònic o el diccionari en paper (ni tampoc trucar de la central de Madrid a Barcelona per preguntar “cómo es mango en catalán” a la recepcionista, que de tot passa en aquesta vida). També cal recordar que algunes paraules no semblen catalanes però són perfectament correctes, com el mango que des de fa uns anys s’està introduint als nostres supermercats.

Tanmateix, si els del Caprabo continuen insistint potser haurem d’acabar canviant-li el nom a la fruita, perquè la pífia aquesta ja la feien a les ofertes de gener… Em sembla que fins n’havia vist algun comentari en un bloc o llista de correus, però no he tingut sort amb el Google. En qualsevol cas, temps de sobres perquè els responsables de l’empresa se n’adonessin (em sorprendria molt que ningú no els ho hagi fet notar) i rectifiquessin els cartells, que bé els han de tornar a imprimir per canviar el preu. Des d’aquest humil bloc, miraré de fer-ne un seguiment, i si algun dia m’avorreixo potser escrigui al senyor Caprabo i tot, a veure què em diuen.

Nota 1: Sí, el tema abreviacions ben fetes també el podrien repassar, però ja seria filar massa prim.

Nota 2: I fins i tot em sembla que els sucs aquests els he vist més barats en algun altre lloc, però pot ser que amb la calor els hagin apujat a tot arreu.


One Comment on “Suc de mànec”

  1. Susana ha dit:

    De vegades en veus d’aquestes a El Periódico (versió catalana i castellana) gràcies a pífies dels editors de traductor automàtic.

    M'agrada


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s